Find den perfekte barnevogn fra Emmaljunga lige her

Emmaljunga barnevogn

Emmaljunga modeller

Emmaljungas 2022 barnevognskollektion består af serierne NXT Select og NXT Classic. NXT Select er Emmaljungas topmodel, der byder på fantastisk kørekomfort samt fine detaljer som læderhåndtag og kvalitet inderfor. NXT Classic barnevognen giver dig meget for pengene, med lidt færre funktioner og detaljer, men med nøjagtig samme høje kvalitet som NXT Select.

NXT90 Big Star

Den næste generation af barnevogne. Moderne, stilfuldt, smart og personligt til din familie. Nu og fremover bruger Emmaljunga aluminium stel af sine NXT-modeller fra verdens grønneste producent, Hydro REDUXA Low Carbon aluminium. NXT SELECT er Emmaljungas topmodel, med den nye Floating Suspension affjedring og det nye Easyfix 3.0 beslag giver den moderne NXT barnevogn en fantastisk og unik kørekomfort.

NXT90b Duo/kombivogn

Emmaljungas kombivogne fås i flere forskellige farver, så du kan finde det design, du bedst kan lide. Vognen er udstyret med fire drejehjul, der gør det nemt at komme omkring hjørner. Derudover medfølger der et smart klapvognssæde, et solsejl, insektnet og flere andre ting. Når barnet skal til at bruge klapvognen, så kan den vendes, så barnet kigger ud mod verden. Der venter altså rigtig mange fantastiske fordele med din nye Emmaljunga kombi. Dyk derfor godt ned i modellerne lige her og find den, du bare må eje

NXT60F

NXT60 FLAT tilbyder et kompakt og let stel og på samme tid fantastisk kørekomfort. NXT60 FLAT har samme rummelige flade liggeposition som NXT90 FLAT

Emmaljunga laver barnevogne håndlavet i Sverige og eksisteret siden 1925.

Emmaljunga har haft en passion for kvalitet og sikkerhed i over 90 år og er værdsat af mange børnefamilier verden over. Emmaljunga er i dag den ældste aktive barnevognsfabrik i verden. Emmaljunga 1925 – her begyndte det hele i byen Emmaljunga i Sydsverige.

Hvorfor skal man vælge en Emmaljunga barnevogn?

At vælge barnevogn i dag er ikke altid det nemmeste. Emmaljunga tilbyder flere forskellige modeller at vælge imellem for at tilbyde en klapvogn til alle forskellige smage og præferencer. Det, der forener de forskellige modeller, er deres solide og stabile konstruktion, som du får, uanset om du vælger den lidt pænere og mere fleksible NXT60-model eller deres bestseller NXT90. Baser dit valg af barnevogn på din hverdag. Et tip er at tænke over, hvordan du bor, plads i bilen, hvilken type underlag du mest vil rulle barnevognen på osv. På den måde er det nemmere at vælge den model, der passer bedst til din familie. Har du spørgsmål til Emmaljungas forskellige barnevognsmodeller eller tilbehør, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge vores butik, så hjælper vi dig videre i barnevognsjunglen.

Emmaljunga - et miljøbevidst mærke

Emmaljungas kerneværdier er dybt forankret i arven om at levere kvalitet gennem omsorg og udførelse til fremtidige generationer. Begrebet bæredygtighed gennemsyrer alt fra indkøb af materialer til vedvarende energiforsyning til minimering af ressourceforbrug. Målet er at gøre hele produktionsprocessen grøn -designet skal være til genbrug, let genbrug eller genfremstilling. De skal bruge mindre energi og spare mere vand, samt reducere emissioner, transportomkostninger og CO2-påvirkning. Det kalder Emmaljunga for alvor grønt!

De tager et stort ansvar for miljøet og arbejder med en stor miljøtankegang både i de anvendte materialer, men også i måden barnevognene er fremstillet på. barnevognene har et gennemtænkt design, hvor holdbarheden er indbygget i vognen for det mindst mulige CO2 fodaftryk. En barnevogn fra Emmaljunga har en stærk og stabil konstruktion, der skal bruges i mange år fremover. barnevognene består i høj grad af genanvendelige materialer. Deres stoffer er fremstillet i en proces, der reducerer vandforbruget med op til 80%. Anodiseret Hydro Reduxa aluminium fra Norsk Hydro, som har fire gange lavere CO2 fodaftryk sammenlignet med andet aluminium. Holdbare og holdbare og 100% genanvendelige Ecco-dæk fra Tyskland. Anvendelse af plastgranulat fra “postforbrugeraffald”. 

Fabrikken i Emmaljunga bruger udelukkende certificeret vandkraft udover den energi, de får fra deres egne solpaneler. Dets cirkulære varmesystem bruger den varme, der genereres i fabrikkens produktionssystem, til at opvarme fabrikken i de koldere måneder. De har også udviklet deres eget vandsystem, der renser og genbruger alt vand fra fremstillingsprocessen. Emmaljunga vil i fremtiden kunne modtage vogne, der har nået slutningen af ​​deres livscyklus, og lave nye vogne af materialerne. Ved slutningen af ​​produktets levetid skal ikke et eneste stykke smides ud. Bestræbelsen ligger i konstant innovation og konstant udkig efter nye løsninger for at opnå en cirkulær økonomi og en bæredygtig fremtid.

Emmaljunga miljøbevidst

Emmaljunga - Garanti

Selvom Emmaljunga udfører kvalitets- og holdbarhedstest og kun vælger materialer af højeste kvalitet, skal du vedligeholde og pleje din barnevogn og/eller klapvogn, for at den holder længe. Der er ingen barnevogn/klapvogn, der er fritaget for slitage på blandt andet hjul, dæk og andre bevægelige dele. Ligeledes er der ingen stoffer i verden, der bevarer 100 % lysægthed, hvis de udsættes for UV-stråling. Følg plejevejledningen og du vil have glæde af din barnevogn/klapvogn i lang tid fremover!

Skulle noget alligevel gå galt, kan du som regel kontakte din forhandler. Ofte har din Emmaljunga vogn Barnvagnsfabrik AB 3 års begrænset producentgaranti og 2 års udvidet garanti på specielle dele af NXT stellet.*

*OBS: Husk at dette er en vejledning og ikke en fastsættelse, at alle forhandler af Emmaljunga tilbyder garanti og/eller pleje af din barnevogn.

Emmaljunga garanti

Emmaljunga - Passer barnevognen til bilen?

Emmaljunga barnevogne er store generelt. Det er derfor tilrådeligt at teste dem i bagagerummet på din bil, inden du køber dem, for at se, om der er plads nok til transport. NXT-modellen kan dog foldes kompakt. Størrelsen på sædeenheden kan afgøre, om din Emmaljunga NXT barnevogn passer i din bil. 

NXT90F stellet (ca. 8,5 kg) foldet kræver omkring 94 x 59 x 31 cm plads i bilen med hjul og underkurv. Sædeenhederne er hver ca. 105 cm lang, hvorved Ergo sædeenheden (ca. 4 kg) kan klappes meget fladt op og den flade sædeenhed (ca. 4 kg) stadig er ca. 30 cm høj i liggende stilling. Hvis bagagerummet er for lille, kan sædeenheden også spændes fast på en af ​​autostolene som “passager”. NXT barnevognen skal have ca. 81 x 38 x 34 cm, til længere bilture med mere bagage kan du folde barnevognen lidt fladere.

Ved måling skal du sørge for, at der altid er hældninger og vinkler i stammen, som ikke skal måles. Dimensionerne på NXT90 og NXT90 Classic er sammenlignelige. NXT60 (ca. 7 kg) er cirka 10 cm kortere i længden og cirka 10 cm lavere i højden. NXT Twin-rammen (ca. 14 kg) er derimod meget bredere (ca. 80 cm bred) og lidt højere, når den er foldet. Til tvillingrammen skal du have et areal på 1 x 1 m i bagagerummet, så er der normalt plads til sæder eller kar på den.

Forskellen mellem Emmaljunga NXT søskende og twin barnevogn

Den eneste forskel mellem NXT til søskende eller tvilling barnevogne er i det væsentlige stellet fra mono-modellerne. For selvom begge børn ligger eller sidder ved siden af ​​hinanden her, har de lige så meget plads som ethvert andet barn, der ligger i en NXT90 eller NXT60, fordi sæderne og karrene har samme mål. Det buede skubbehåndtag på rammen gør dette muligt. Designet er moderne og ergonomisk på samme tid og kommer både børn og forældre til gode.

Emmaljunga NXT - Hvad betyder tallene og bogstaverne?

Afhængigt af modellen har NXT tal (90 eller 60), bogstaver (F) eller yderligere betegnelser (Twin) i navnet. Forvirrende? Ikke rigtig! Tallene 90 og 60 angiver modellens ramme og hjulstørrelse, hvor 90’erne danner den større ramme med de større hjul. NXT barnevognene med F i deres navn har et fladt sæde, der kan justeres til at ligge helt fladt. NXT barnevognene uden ekstra bogstav i deres navn har et ergosæde, der kan indstilles til forskellige ergonomiske sidde- og hvilestillinger. Med “Twin” bliver NXT en barnevogn for søskende eller tvillinger.

Emmaljunga - Forskellen på NXT stel

I Select-kollektionen kan du vælge mellem to til tre forskellige stel. To til NXT Twin-modellen og tre til NXT90- og NXT 60-modellerne.

Stellene adskiller sig i form og foldestørrelse, men alle stel er lette, robuste og stabile og er fremstillet i lav-carbon aluminium (Hydro REDUXA) med et 75 % lavere CO2 fodaftryk end konventionelle aluminiumsstel.

NXT 90 og NXT 60 stel har en forbedret affjedring med den flydende affjedring. Foldemekanismen er blevet forenklet for alle NXT-stel og med den nye Easyfix 3.0 kan sæde- og badekarsenhederne nu klikkes endnu nemmere og mere sikkert ind i stellet.

Dækkene er forskellige afhængigt af designet og fås med eller uden profil. Men dækkene består altid af flade Ecco® Solight hjul, som er miljøvenlige og fuldstændig genanvendelige.

Alle stel har en matchende sort underkurv af stof med reflekterende hvide sømstrimler. Og det er lige meget om du har valgt et fladt eller ergosæde, stellet er altid ens i den respektive størrelse.

sort stel til Emmaljunga

Sort stel: NXT 60, NXT 90 og NXT Twin

Næsten helt sort – kun hjulene har en hvid stribe. Det sorte stel med det sorte håndtagscover i syntetisk læder kan kombineres med ethvert stofdesign. Sæder og kar i loungestofferne med de sorte syntetiske læderaccenter passer bedst her.

undedørs stel emmaljunga

Udendørs stel: NXT 60, NXT 90 og NXT Twin

Udendørs-stellet har sort stel og håndtag i brunt syntetisk læder. De brune accenter lavet af syntetisk læder kan også findes i de matchende udendørs designs af sædet og vuggen.

sølv stel til Emmaljunga

Natursølv stel: NXT 60 og NXT 90

Uden farvebelægning, helt naturlig – den matte sølvramme suppleres med profilerede grå vægdæk og sort syntetisk læder på skubbehåndtaget. Kombiner loungestofferne for en elegant eller udendørsstofferne for et sporty udseende.